Fatburner bij de Action kopen: Is dit mogelijk?

Gepubliceerd door Charlotte op

fatburner action

Action verkoopt ontzettend veel producten, waaronder ook diverse supplementen. Kun je bij deze winkel dan ook een vetverbrander kopen? Nee, voor zover we weten verkoopt Action op dit moment helaas geen fatburner.

Je kunt bijvoorbeeld wel proteïnen, vitaminepillen en andere supplementen in deze winkel kopen, maar afslankpillen op de website van deze beroemde keten zijn nog niet te vinden.

Belangrijke weetjes over een fatburner van de Action

In de introductie noemden we al dat de Action helaas geen fatburner verkoopt. Hoewel deze winkelketen met vestigingen door heel Nederland diverse sportsupplementen van onder meer Bodymass aanbiedt, zit hier geen echte vetverbrander bij.

We hebben goede hoop dat de directie van de Action hier in de toekomst verandering in brengt, maar op het moment van schrijven moet je voor een fatburner bij de Etos of een andere drogisterij zijn, denk bijvoorbeeld aan een fatburner van de Kruidvat.

Je kunt deze afvalpillen natuurlijk ook altijd online kopen bij veel verschillende aanbieders. 

Verkoopt Action in de toekomst een fatburner? 

Het zou natuurlijk kunnen dat de Action in de toekomst alsnog fatburners gaat aanbieden. Of dit daadwerkelijk gebeurt, weten we helaas niet.

Het zou ons niet verbazen doordat deze keten al zoveel andere supplementen verkoopt.

Een vetverbrander past hier uiteraard goed bij en daardoor zou het eigenlijk heel logisch zijn als je in de toekomst toch naar de Action kunt gaan om een fatburner aan te schaffen.

We houden je hiervan op de hoogte!

Welke supplementen verkoopt Action wel? 

Een vetverbrander van de Action kopen is helaas onmogelijk, je zult voor een fatburner toch echt in bijvoorbeeld een winkel van de Kruidvat of online moeten kijken.

Toch verkoopt deze keten wel diverse gezondheidsproducten, waaronder veel supplementen. Deze producten zijn over het algemeen ontwikkeld door Bodymass.

Voorbeelden hiervan zijn magnesiumcapsules, pre-workout poeder en creatine monohydraat.

Daarnaast kun je om je gezondheid een steuntje in de rug te geven tijdens het afvallen ook vitaminepillen bij de Action kopen. 

Conclusie

Het is niet meer dan logisch dat je zou verwachten dat de Action een fatburner in het assortiment heeft. Deze keten heeft immers een enorm aanbod met ontzettend veel producten.

Toch zijn we er helaas achter gekomen dat je bij de Action aan het verkeerde adres bent als het gaat om fatburners.

Het zou goed kunnen dat dit in de toekomst verandert, maar hierover heeft het bedrijf op het moment niets gepubliceerd.

Je zult momenteel voor een fatburner toch echt naar een drogisterij moeten gaan, al kun je uiteraard ook vetverbranders online kopen.

Hier is het aanbod nog uitgebreider en heb je de keuze uit ontzettend veel verschillende, kwalitatieve fatburners.


Categorieën: Informatie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *