Fatburner bij de Etos kopen: Opties & Alternatieven

Gepubliceerd door Charlotte op

fatburner etos

Als je aan je gezondheid wilt werken, is het niet meer dan logisch dat je supplementen van drogisterijen wilt gebruiken.

Een fatburner van de Etos is bijvoorbeeld een goede optie, maar verkoopt dit bedrijf überhaupt wel deze handige afslankpillen? Zeker!

Je hebt helaas niet heel veel opties, maar alsnog kun je wel bij de Etos terecht voor goede afvalpillen. 

Belangrijke weetjes over de fatburner van Etos

Een fatburner kopen is dus mogelijk bij de Etos, dat weet je nu al door de introductie. Het is echter wel goed om te weten dat er niet veel opties zijn in deze drogisterij.

Ook zijn de afvalpillen niet verkrijgbaar in alle winkels van de Etos. Je moet dus een beetje geluk hebben om dit product aan te treffen in de dichtstbijzijnde vestiging.

Eventueel kun je er ook voor kiezen om het online aan te schaffen in de webshop van de Etos. Je zit dan wel met bezorgkosten, terwijl de fatburner ook online bijna uitverkocht is. Wees er dus op tijd bij! 

Hoe goed zijn de afslankpillen van Etos? 

Het is goed om te weten dat de afvalpillen niet door de Etos zelf zijn gemaakt, maar door een beroemde fabrikant: Body & Fit.

Dit is in principe een goed teken, al zie het ook wel terug aan de prijs.

Deze afslankpillen zijn namelijk wat duurder dan veel producten van het huismerk van de Etos. Ze werken desondanks op zich wel goed, onder meer omdat ze groene thee-extract en cafeïne bevatten.

Je moet ’s ochtends een gele tablet nemen, dit is de 24hr Fatburn Day.

Voordat je gaat slapen, slik je de blauwe tablet, oftewel de 24hr Fatburn Night.

Zo draagt deze fatburner die je bij de Etos kunt kopen dus bij aan gewichtsverlies. 

Welke andere afvalpillen of fatburners verkoopt Etos? 

Er is dus eigenlijk maar één vetverbrander verkrijgbaar bij de Etos. Dat klinkt weinig, al is het al beter dan concurrenten.

De Action verkoopt bijvoorbeeld niet eens een fatburner.

Daarnaast zijn er nog wel meer manieren om af te vallen met producten van de Etos. Je kunt bijvoorbeeld maaltijdshakes en afslankshakes kopen naast de eerder genoemde afvalpillen.

Conclusie over de fatburners en afvalpillen van Etos

Het is dus mogelijk om bij de Etos afslankpillen te kopen, al heb je helaas niet veel opties.

Dit zien we ook bij andere winkels, de Kruidvat verkoopt bijvoorbeeld ook maar één fatburner. Dit is wel van het huismerk zelf, wat bij de fatburner van de Etos niet het geval is.

Hier betaal je dus wel meer voor, al werkt het direct vaak ook beter. Al met al zijn we dus wel positief over het aanbod van vetverbranders in deze winkels, al mogen er zeker nog wat meer afslankpillen bij.

Ben je toch niet helemaal overtuigd om de fatburner van de Etos te kopen? Klik dan op de onderstaande button en bekijk de beste fatburners van dit moment:


Categorieën: Informatie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *