Fatburner ervaringen: Zowel positief als negatief

Gepubliceerd door Charlotte op

Afvallen met een dieet is niet gemakkelijk. Veel mensen kijken daarom naar alternatieve methoden om gewicht te verliezen.

Een fatburner kan hierbij helpen, althans dat wordt gesuggereerd door de fabrikanten.

Maar blijkt dit in het echt ook het geval te zijn? Of zijn de ervaringen van gebruikers van fatburners juist heel negatief?

In dit artikel vind je het antwoord op deze belangrijke vraag!

Fatburner ervaringen in het kort

Als je je zoektocht start naar een goede fatburner, is het belangrijk om reviews en ervaringen van anderen te bekijken.

Op deze manier kom jij er des te sneller achter of je een goede koop doet, of juist niet.

De ervaringen van het gebruik van een fatburner zijn erg wisselend. Menig gebruiker geeft aan een steuntje in de rug te hebben gekregen, terwijl andere gebruikers aangeven er eigenlijk niets van te merken.

Maar, waar ligt nu de waarheid?

Laten we snel kijken naar de verschillende ervaringen van gebruikers van een fatburner:

Onze fatburner ervaringen

Voordat we fatburners gingen testen, wisten we natuurlijk al dat ze zeker geen wondermiddelen zouden zijn. Als dit wel het geval zou zijn, zou immers de hele wereld ze gebruiken om gewicht te verliezen.

Toch hebben we gemerkt dat ze zeker bij kunnen dragen aan gewichtsverlies.

Hierbij is het wel belangrijk om het supplement te combineren met een gezond dieet en veel lichaamsbeweging. Ook moet de fatburner wetenschappelijk bewezen ingrediënten bevatten.

De fatburners zijn volgens onze ervaringen dan eigenlijk een extra manier om nog meer kilo’s kwijt te raken.

Het is goed om te weten dat lang niet alle fatburners jou dat kleine zetje kunnen geven om die laatste extra kilo’s af te vallen.

Bepaalde ingrediënten kunnen namelijk wel daadwerkelijk bijdragen aan gewichtsverlies, terwijl andere stofjes juist helemaal geen invloed hebben op het afvallen.

Kies daarom altijd voor een vetverbrander die onder meer groene thee extract en L-tyrosine bevat.

Cafeïne kan ook helpen als je kilo’s kwijt wilt raken, maar dit ingrediënt komt helaas wel met wat nadelen.

Je krijgt bijvoorbeeld een enorme energieboost door dit actieve stofje, waar je niet altijd op zit te wachten. Of je kunt er simpelweg gewoon niet goed tegen.

Gelukkig zijn er ook genoeg fatburners zonder cafeïne verkrijgbaar, dus dit hoeft geen nadeel te zijn.

Fatburner ervaringen van gebuikers

Al met al zijn de ervaringen van vrouwen en mannen die fatburners hebben gebruikt over het algemeen zeer wisselend.

Op de bodyweightfitness pagina van Reddit vroeg iemand met de naam JTsonss ooit wat anderen van vetverbranders vinden. Onder meer de volgende reacties volgden op zijn vraag:

  • CommandoFi: “Voor gewichtsverlies is niets te vergelijken met een goed dieet. Met betrekking tot medicijnen voor gewichtsverlies is alles wat je zonder recept kunt krijgen waarschijnlijk onzin. Als gewichtsverlies net zo eenvoudig zou zijn als het nemen van een paar pillen, denk je dan dat er veel zwaarlijvige mensen op de wereld zouden zijn?”
  • IcedDante: “Vetverbranders” zijn een geweldige manier om het gewicht in je portemonnee te verlichten, maar niet veel anders.”
  • Grimmig: “Vetverbrandingssupplementen werken niet. Ik viel ervoor toen ik begin twintig was, voordat ik dit wist. Ik dacht dat het moest werken, omdat dat verdomde pillenflesje zo’n $ 45 kostte en achter een gesloten glazen deur werd bewaard. Nee. Het was geldverspilling. Als je wilt afvallen, moet je minder eten.”

Zoals je kunt lezen zijn deze mensen niet bepaald positief over het gebruik van een fatburner.

Dit had hoogstwaarschijnlijk te maken met de kwaliteit van de fatburners én de inzet van de desbetreffende personen.

Gelukkig zijn er dan ook weer voldoende positieve ervaringen te vinden. Waarbij mensen wél de juiste ondersteuning hebben gekregen van het gebruik van een fatburner.

Hieronder lees je een aantal product ervaringen van verschillende fatburners:

  • Review XXL Nutrition Fat Metabolic Support: Ben gestopt met roken, en was al iets te zwaar eigenlijk. deze pillen zorgen ervoor dat ik geen koffie meer drink en dat ik bijna geen eetlust meer heb! Ook meer concentratie en meer energy. Dit in combinatie met de Diet shake is super voor mij!
  • Review Cabau Fatburner: Smaakt heerlijk. Krijg energie en minder trek in tussendoortjes. Mijn buikvet lijkt minder te worden.
  • Review Body&Fit Ripped: Een super product dat je goed helpt met afvallen, ben er erg blij mee, neem hem dagelijks in maar echt heerlijk, en merk ook echt dat ik er door afval. Bedankt!
  • Review PhenQ: Na tevergeefs talloze diëten en leefstijlveranderingen geprobeerd te hebben, hielp PhenQ mij afvallen toen niets anders meer werkte.

De ervaringen zijn zoals je kunt lezen erg wisselend.

Het gebruik van een goede fatburner hangt áltijd samen met een gezonde levensstijl en voldoende beweging.

Ook moet de fatburner de juiste ingrediënten bevatten, wil het een positief effect hebben op jouw metabolisme.

Het is belangrijk om te onthouden dat fatburners geen wondermiddelen zijn, maar een steuntje in de rug kunnen geven bij die laatste kilo’s of gewoon tijdens jouw hele afvalproces.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat ieder lichaam anders reageert op het gebruik van een fatburner.

Ditzelfde geldt ook voor de ingrediënten van een fatburner, waaronder cafeïne. In principe onderdrukt dit stofje de eetlust, maar bij de een zal dit meer zijn dan bij de ander.

Jenny van Goed eten Gezond leven gebruikte bijvoorbeeld de vetverbrander van Cabau Lifestyle en viel hiermee een kilo af.

Dat is natuurlijk redelijk weinig, maar alsnog doet deze fatburner dus wel iets. Bovendien was dit na het Paasweekend, wat het nog opvallender maakt dat ze gewicht verloor. 

Let op de ervaringen van anderen

We vinden het belangrijk dat je voordat je een fatburner koopt eerst naar de reviews kijkt. Mensen delen graag hun ervaringen met supplementen, dus je kunt hier veel informatie over vinden.

Als hieruit blijkt dat eigenlijk alle gebruikers zeggen dat ze geen baat hadden bij de vetverbrander is het verstandig om voor een andere optie te gaan.

Weet in ieder geval dat het altijd belangrijk is om het supplement te combineren met een gezond dieet en veel lichaamsbeweging. Anders zullen je ervaringen met de fatburner poeders en/of capsules hoe dan ook negatief zijn.

Conclusie

Hoe positief of juist negatief de ervaringen van gebruikers van fatburners zijn, het hangt echt van het product af en je eigen inzet.

Sommige mensen zijn lovend over het ene supplement, terwijl je over de andere fatburner alleen maar slechte reviews vindt.

Dit toont aan hoe belangrijk het is om alle vetverbranders goed met elkaar te vergelijken.

Kijk hierbij vooral naar de actieve stoffen. Deze ingrediënten geven immers in principe aan of de poeder werkt of niet.

Daarnaast is het ook altijd verstandig om de ervaringen van andere gebruikers van de fatburner in gedachten te houden.

Als alle reviews positief zijn, zegt dat natuurlijk wat! Andersom geldt uiteraard precies hetzelfde, dus wat anderen vinden moet je zeker meenemen bij het plaatsen van een bestelling.

Ben jij benieuwd geworden welke fatburner het beste op jouw wensen aansluit? Klik dan op de knop hieronder om de beste fatburners van dit moment te bekijken:


Categorieën: Informatie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *