Fatburner voor vrouwen kopen? Bekijk de Top 5 (Getest)

beste fatburner vrouwen

54 procent van de Nederlandse dames wil graag afvallen en volgt hiervoor een dieet. Zo blijkt uit een onderzoek van TNS NIPO uit 2014.

Ze doen dit omdat ze gezonder willen worden, maar ook omdat ze er mooier uit willen zien.

Toch werken de diëten helaas niet altijd. Je lichaam kan dan ook vaak wel een steuntje in de rug gebruiken.

Hoe doe je dat? Door een fatburner voor vrouwen te gebruiken, waarvan je in dit artikel de beste exemplaren ziet! 

Dit zijn de 5 beste fatburners voor vrouwen  

Er zijn veel fatburners voor vrouwen verkrijgbaar, dus welk product moet je dan kopen? We helpen je met de onderstaande tabel:

Fatburner voor vrouwenBelangrijkste eigenschappenPrijs per dosering
1. PhenQ– Veel tevreden ervaringen van gebruikers
– Bevat diverse natuurlijke ingrediënten
– Neem één pil per dag 
€ 1,17
2. XXL Nutrition Women’s Fatburner Pack– Speciaal bedoeld voor vrouwen
– Gecreëerd door professionals
– Vier capsules per dag 
€ 1,33
3. Cabau Fatburner– Verkrijgbaar in veel smaken
– Je maakt van deze poeder smaakvolle drankjes
– Betaalbaar 
€ 0,69
4. OceBio Chiline Maxislim Fatburner– Twee capsules verdeeld over de dag
– Ondersteunt vetverbranding en gewichtsverlies
– Bevordert de stoelgang  
€ 1,20
5. Swanson Diet Fat Burner– Bevat onder meer chroom, garcinia en vitamine B6
– Twee capsules per dag met een glas water
– Betaalbaar 
€ 0,50 

1. PhenQ : De allerbeste fatburner voor vrouwen  

Als je de allerbeste fatburner voor vrouwen in huis wilt halen, hoef je niet verder te zoeken dan PhenQ.

Dit supplement is zeer geliefd onder de gebruikers en wordt bovendien ondersteund door de wetenschap. Dit komt vooral doordat deze pillen α-Lacys Reset bevatten.

Deze formule zorgt ervoor dat je snel vet verbrandt, wat komt doordat α-Lacys Reset je stofwisseling versnelt en de thermogenese van je lichaam verhoogt.

PhenQ bevat bovendien nog meer (natuurlijke) ingrediënten die bijdragen aan gewichtsverlies, waaronder cafeïne, nopal cactus en innoslim.
2. XXL Nutrition Women’s Fatburner Pack: Complete fatburner voor vrouwen  

XXL Nutrition maakt het erg eenvoudig voor de gebruikers van de Women’s Fatburner Pack.

In deze verpakking zitten 30 zakjes die allemaal vier capsules bevatten. Je moet dagelijks één zakje innemen, wat dus betekent dat je elke dag vier capsules moet innemen. Namelijk de Energy, Balance, Detox en Burner capsules.

Gebruikers van deze XXL Nutrition Women’s Fatburner pack zijn over het algemeen tevreden met deze fatburner voor vrouwen en geven aan dat het hongergevoel goed wordt onderdrukt.
3. Cabau Fatburner: De smaakvolste fatburner voor vrouwen     

Naast pillen en capsules kun je ook een fatburner poeder voor vrouwen kopen. Op dit vlak is de Cabau Fatburner de absolute aanrader.

Dit merk is natuurlijk opgericht door Yolanthe Cabau en heeft met deze vetverbrander een fantastisch product op de markt gebracht.

Het is goed om te weten dat deze fatburner verkrijgbaar is in zes smaken: groene appel, aardbei, watermeloen munt, mango-passievrucht, peer en citroen groene thee.

Ze bevatten allemaal dezelfde ingrediënten, waaronder L-tyrosine, L-theanine en groene thee-extract om je gewichtsverlies te ondersteunen.
4. OceBio Chiline Maxislim Fatburner: De meest veelzijdige fatburner voor vrouwen 

De OceBio Chiline Maxislim Fatburner is meer dan alleen een fatburner voor vrouwen, uit de ervaringen van klanten blijkt namelijk dat dit product ook de stoelgang bevordert.

Daarnaast doe je er goed aan om deze capsules in te nemen voor het ondersteunen van je vetverbranding en gewichtsverlies.

De OceBio Chiline Maxislim Fatburner doet dit met behulp van meerdere ingrediënten. Chilipeper draagt hier bijvoorbeeld aan bij, maar ook Chinese rabarber en sinaasappel-extract.
5. Swanson Diet Fat Burner: De meest betaalbare fatburner voor vrouwen 

Fatburners voor vrouwen hoeven niet duur te zijn om goed te zijn, zo blijkt het merk Swanson met de Diet Fat Burner.

Er zitten 60 tabletten in deze verpakking, waarvan je elke dag twee moet nemen. Hierdoor kost de dagelijkse dosering maar 50 cent, veel goedkoper dan veel andere fatburners dus.

De Swanson Diet Fat Burner doet bovendien wat het zegt te doen. Uit de ervaringen van de gebruikers van deze fatburner voor vrouwen blijkt namelijk dat ze je eetlust tegenhouden en de vetverbranding motiveren.
Fatburner voor vrouwen kopen: Aandachtspunten

Ook al weet je nu wat volgens onze experts de 5 beste fatburners voor vrouwen zijn, wil je mogelijk alsnog zelf op onderzoek gaan.

Eigenlijk is dat best logisch, er zijn namelijk nog veel meer supplementen die dit doeleinde hebben verkrijgbaar op de markt.

Hieronder leggen we daarom met alle plezier uit welke aspecten belangrijk zijn om op te letten als je zelf de beste fatburner voor vrouwen wilt selecteren. 

Vorm 

Zoals je in onze top 5 al zag, zijn fatburners verkrijgbaar in meerdere vormen. Over het algemeen kiezen mensen vooral voor de normale tabletten.

Dit komt doordat je deze pillen gemakkelijk en snel inneemt, terwijl je lichaam de ingrediënten hierdoor ook snel opneemt.

Als je slikproblemen hebt, zijn de capsules helaas niet geschikt. Het is dan beter om te kiezen voor een fatburner poeder.

Je mengt dit met water of een andere vloeistof om een smaakvol drankje te creëren, wat je dus wel kunt innemen als je slikproblemen hebt. 

Reviews

Daarnaast vinden we het altijd verstandig om de ervaringen van andere klanten van de fatburner voor vrouwen door te nemen voordat je een aankoop doet.

Als alle reviews aangeven dat het supplement geen invloed had op hun gewichtsverlies is het immers niet heel logisch om toch nog dit product te kopen.

Over het algemeen is het beter om te gaan voor een fatburner voor vrouwen die veel positieve beoordelingen heeft.

Kijk trouwens ook naar waarom de recensies positief of negatief zijn, dit zegt vaak veel over hoe effectief het dieetsupplement werkt. 

Etiket 

Fatburners kunnen diverse actieve ingrediënten hebben. Helaas werken ze niet allemaal even goed. Er zijn echter wel een paar stofjes die daadwerkelijk bijdragen aan gewichtsverlies.

Cafeïne is hier een goed voorbeeld van, net als L-carnitine en taurine. Ook groene thee-extract is een goede ingrediënt als je graag wat kilo’s wilt verliezen.

Als de fatburner voor vrouwen die je op het oog hebt deze stofjes bevat, is dit een goed teken.

Het is echter wel verstandig om op het etiket ook nog naar de doseringen te kijken. Ze moeten eigenlijk zo dicht mogelijk bij de ADH zitten om echt veel resultaat te boeken.