Iomax Pillen kopen: Een verstandige aankoop?

Gepubliceerd door Charlotte op

iomax pillen kopen

Als je wilt afvallen, kun je ervoor kiezen om dieetsupplementen te gebruiken.

Iomax pillen bestellen is dan een optie, al is dit niet gemakkelijk. De Iomax capsules zijn namelijk illegaal in Nederland.

Toch word er veel gevraagd waar je Iomax kunt kopen. In dit artikel geven we je hier antwoord op, terwijl we ook uitleggen of het überhaupt een goed is om Iomax pillen te kopen of niet. 

Wat zijn Iomax pillen?

Iomax pillen bestellen is niet gemakkelijk in Nederland, wat simpelweg komt doordat deze capsules illegaal zijn. Er is dus niet één officiële verkoper van dit supplement.

Er zijn desondanks wel mensen die illegaal Iomax capsules maken en vervolgens verkopen, al worden ze regelmatig aangehouden hiervoor.

Maar, wat zijn Iomax pillen eigenlijk?

Ze werden gezien als de opvolgers van Ionamin Forte, al was dit supplement wel toegestaan en erkend in Europa en de Verenigde Staten.

Na een tijdje werd Ionamin Forte niet meer geproduceerd, wat zorgde voor veel teleurgestelde gebruikers.

Ze gingen vervolgens de Iomax fat burner gebruiken, maar dit zorgde regelmatig voor verschrikkelijke gezondheidsgevolgen. 

Wat zijn de voor- en nadelen van de Iomax pillen? 

Door onze ervaringen met de Iomax fat burner merkten we dat deze pillen de volgende voor- en nadelen met zich meebrengen: 

✅ Voordelen:

  1. Zorgt voor snel en veel gewichtsverlies
  2. Eenvoudige inname 

❌ Nadelen:

  1. Illegaal
  2. Veel én vervelende bijwerkingen
  3. Risico op hersenbloeding
  4. Bevat amfetamine en coffeïne 
  5. Moeilijk te kopen 

Welke ingrediënten bevatten de Iomax capsules?

Het is helaas lastig om vast te stellen welke ingrediënten in de Iomax pillen die je illegaal kunt bestellen zitten. We weten in ieder geval wel dat deze capsules amfetamineachtige stoffen bevatten.

Eigenlijk lijkt het daardoor heel erg op een drug, genaamd speed. Dit is dan ook de reden dat Iomax verboden is in Nederland.

We weten overigens wel dat het actieve bestanddeel van Iomax waarschijnlijk Phentermine is, wat soms wordt gebruikt bij obesitaspatiënten.

Dit is overigens een zogeheten psychostimulant en is dus ook verwant aan amfetamine. 

Waarom is Iomax illegaal in Nederland?

Iomax pillen kopen is in Nederland niet legaal, mogelijk doordat dit supplement verboden is.

Dit heeft dus eigenlijk vooral te maken met het gebruik van Phentermine, wat nauw verwant is aan amfetamine. Dit stofje zit in speed en is dus eigenlijk drugs.

Vanwege deze reden staat Iomax in ons land op de verboden lijst van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Deze instantie is ook veel bezig om de pillen uit Nederland te krijgen, ze houden regelmatig mensen aan die Iomax produceren en verkopen. 

Is Iomax ook illegaal in België?

Ja, je kunt ook in België geen Iomax pillen legaal bestellen. Deze capsules zijn ook bij onze zuiderburen verboden door onder andere de stof Phentermine. 

Hoeveel kun je afvallen met Iomax?

Een Iomax fat burner is dus bedoeld om de gebruiker af te laten vallen. Dit is dan ook de reden dat er in deze pillen Phentermine zitten, dit stofje wordt immers wereldwijd gebruikt voor mensen met extreem obesitas.

Je kunt dus fors afvallen door Iomax pillen online te kopen. Binnen een paar weken ben je vaak al meer dan 5 kilogram kwijt. 

Dat Iomax pillen goed bijdragen aan het gewichtsverlies blijkt ook uit een Koreaans wetenschappelijk onderzoek. Vijf wetenschappers keken hierbij naar het korte termijngebruik van Phentermine.

Ze keken hierbij naar de veiligheid van dit stofje, maar ook naar de effecten op gewichtsvermindering. 68 relatief gezonde Koreaanse volwassenen met overgewicht deden mee aan het onderzoek en werden verdeeld onder twee groepen.

De ene groep kreeg een placebo, de andere deelnemers namen dagelijks 37,5 mg Phentermine in. Ook kregen beide groepen gedragstherapie voor hun overgewicht.

Het onderzoek toonde aan dat de groep die Phentermine slikten, significant meer lichaamsgewicht verloren.

Ook hun tailleomtrek daalde veel minder, namelijk respectievelijk 2,5 kilogram en 3,5 centimeter.

Daarnaast was het gebruik ook zeer veilig, zo bleek uit de studie. De systolische en diastolische bloeddruk was bij beide groepen vrijwel hetzelfde.

Wel hadden de Phentermine-gebruikers last van een droge mond en slapeloosheid, maar deze bijwerkingen waren zeker niet extreem.

Kortdurend gebruik van Phentermine kan dus zeker bijdragen aan gewichtsverlies zonder je gezondheid direct in gevaar te brengen.

Toch is dit absoluut niet aan te raden, aangezien het hele plaatje van het gebruik hiervan vervelende gevolgen met zich mee kan brengen.

Iomax pillen ervaringen

Online delen veel mensen hun ervaringen met de Iomax pillen. Yvonne Coldeweijer slingerde zelfs de wereld in dat zangeres Samantha Steenwijk veel was afgevallen met dit supplement, maar moest dit later beslist terugtrekken van de rechter.

Alsnog zijn er genoeg mensen die toegeven dat ze de Iomax fat burner hebben gebruikt. Ze zijn over het algemeen tevreden, zo laten ze weten in hun ervaringen.

Wel kregen ze regelmatig last van bijwerkingen, maar tegelijkertijd vielen ze ook erg af.

Hun doel was dus wel behaald door de Iomax capsules, al komen ze dus met de nodige risico’s.

Wat zijn de bijwerkingen van de Iomax fat burner?

We raden het je sowieso niet aan om Iomax pillen te kopen. Dit komt simpelweg doordat ze erg gevaarlijk kunnen zijn, waar de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit al in 2013 over waarschuwden.

De amfetamineachtige stoffen brengen immers verscheidene nare bijwerkingen met zich mee. Denk hierbij aan hartkloppingen, opgejaagd gedrag, pijn op de borst, hoofdpijn en misselijkheid.

In het ergste geval kun je zelfs een hersenbloeding oplopen door het gebruik van een Iomax fat burner.

Als je ook maar een beetje last krijgt van klachten is het verstandig om direct te stoppen met het gebruik van de Iomax pillen.

Neem dan ook nooit meer in dan de aanbevolen dosering, hierdoor loop je namelijk nog meer risico op deze bijwerkingen

Waar kun je Iomax pillen online kopen?

Voordat we deze vraag beantwoorden, willen we eerst een waarschuwing geven. We vinden het namelijk beslist geen goed idee om Iomax pillen te bestellen.

Dit is dus ook volledig je eigen risico, het is zelfs volledig illegaal.

Toch kun je helaas wel Iomax pillen online kopen. De makers bieden hun Iomax capsules vooral op Facebook aan, waar de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit amper kan controleren.

Toch worden regelmatig handelaren van Iomax pillen opgepakt in Nederland en België. 

Waar kun je Iomax pillen nog meer kopen? Het is dus mogelijk om dit op Facebook te doen, maar je vindt de verkopers hier met moeite.

Er zijn mogelijk nog meer sites waarop je Iomax pillen kunt bestellen, maar dit is lang niet altijd mogelijk.

Als je beslist dit supplement in huis wilt halen, zul je dus een lastige zoektocht moeten ondergaan om een handelaar te vinden.

Bovendien loop je dan het risico dat de verkoper ineens wordt opgepakt, wat echt regelmatig gebeurt in Nederland.  

Zijn de Iomax pillen het kopen waard of niet?

Nee, het kopen van Iomax pillen raden we zeker niet aan.

Dit heeft een paar redenen, al komt het vooral doordat dit supplement hartstikke illegaal is in ons land.

Iomax capsules worden dan ook regelmatig in beslag genomen door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Dit werd in juli 2023 bijvoorbeeld nog gedaan in Rotterdam.

Dat de Iomax fat burner illegaal is, komt dus doordat deze pillen onveilig zijn. Ze bevatten namelijk amfetamine, een drug die diverse vervelende bijwerkingen met zich meebrengt.

Er zijn zelfs al meerdere Nederlandse gebruikers die verschrikkelijke ervaringen beleefden met de Iomax pillen. Eerder in het jaartal 2023 liep bijvoorbeeld nog een vrouw een hersenbloeding op door dit illegale supplement.

Al met al, ga op zoek naar een veilig alternatief en blijf voor je eigen veiligheid én gezondheid van de Iomax pillen af!


Categorieën: Reviews

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *