PhenQ Review – Is dit supplement het kopen waard?

Gepubliceerd door Charlotte op

phenq review

Veel mensen willen graag gewicht kwijtraken, maar ze krijgen dit niet voor elkaar met een dieet. Je kunt dan verder kijken want er zijn natuurlijk nog meer opties. Zo kun je bijvoorbeeld PhenQ gebruiken.

Dit zijn gewichtsverliessupplementen die door de jaren heen steeds populairder zijn geworden. PhenQ zorgt namelijk op vijf manieren dat je gewicht verliest, maar hierover vertellen we je later meer.

We houden je namelijk graag nog even in spanning, want we vinden het belangrijk dat je onze hele review over PhenQ leest! 

Wat is PhenQ?

PhenQ is een afslanksupplement dat beweert een extra boost te geven aan je inspanningen om af te vallen door het trainingsplateau te doorbreken.

Het wordt vervaardigd door Wolfson Berg Ltd., een in Groot-Brittannië gevestigd bedrijf dat een solide reputatie heeft op de markt voor wellnesssupplementen.

PhenQ wordt gezien als vetverbrander waarvoor je geen recept nodig hebt. Dit is dan ook direct een van de redenen dat deze afslankpillen populair zijn onder veel gebruikers.

Dit komt ook doordat PhenQ natuurlijke ingrediënten bevat waarvan de effectiviteit door de wetenschap al is bewezen.

We weten hierdoor dus zeker dat de actieve stoffen van deze afslankpillen bijdragen aan gewichtsverlies.

Het is goed om te weten dat de fabrikant een redelijk duur prijskaartje aan PhenQ heeft gehangen. Voor één potje betaal je in de webshop van Wolfson Berg Ltd. namelijk op het moment 70 euro.

Je krijgt hierbij ook nog eens 10 euro korting, normaliter kost een potje zelfs 80 euro. Ook de prijs per dosering is vrij hoog, 2,34 euro.

Je moet namelijk elke dag twee capsules slikken en in een potje PhenQ zitten er in totaal 60 pillen.

Het is overigens wel mogelijk om geld te besparen. Als je drie potjes koopt, krijg je de derde namelijk gratis. Dit kost 140 euro.

Ook kun je een pakket van PhenQ kopen die 210 euro kost. Je ontvangt dan 5 potjes van de afslankpillen en ook nog Advana Cleanse. Dit is ook een supplement voor gewichtsverlies.


Wat zijn de voor- en nadelen van PhenQ? 

Toen we PhenQ probeerden voor onze review, merkten we dat deze supplementen om af te vallen de volgende voor- en nadelen hadden: 

✅ Voordelen:

  1. Eenvoudige inname 
  2. Goede actieve stoffen 
  3. Veel positieve ervaringen
  4. Wetenschappelijk bewezen werking
  5. Enige dieetsupplement met α-Lacys Reset®

❌ Nadelen:

  1. Duur
  2. Alleen verkrijgbaar in capsules

Welke ingrediënten bevat PhenQ?

PhenQ bevat 5 verschillende vet verbrandende ingrediënten. Ze zijn samengevoegd in één formulering, wat ervoor zorgt dat ze zeer krachtig werken.

PhenQ geeft aan dat je een 5 keer beter gewichtsverliesresultaat krijgt door deze afslanksupplementen te gebruiken. Dit blijkt ook uit de vele reviews over PhenQ die online zijn geplaatst.

Er zitten overigens nog meer stofjes in deze pillen. Hieronder vind je alle natuurlijke ingrediënten van PhenQ.

α-Lacys Reset

α-Lacys Reset is het belangrijkste onderdeel van PhenQ. Deze formule is door de makers geregistreerd als handelsmerk en wordt gebruikt om je stofwisseling te versnellen.

Je lichaam verbrandt hierdoor op een natuurlijke manier calorieën.

Daarnaast zorgt α-Lacys Reset er ook voor dat de thermogenese van je lichaam verhoogt. Je genereert hierdoor meer warmte, waardoor je lijf ook weer meer calorieën verbrandt. 

Chromium Picolinate

Chromium Picolinate is belangrijk voor het goed laten functioneren van je metabolisme.

Bovendien wordt dit mineraal gebruikt om ervoor te zorgen dat je minder geneigd bent om veel suiker en koolhydraten te eten. 

Nopal Cactus 

Nopal Cactus is van nature rijk aan vezels. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat je een verzadigd gevoel krijgt, ook als je minder eet.

Deze speciale vezel bindt zich ook aan de vetten in je eten, dus de opname van calorieën wordt hierdoor minder. 

Capsimax 

Capsimax is een geconcentreerde rode peperextract dat helpt om je dagelijkse calorieverbranding te verhogen.

Het vermindert bovendien je dagelijkse calorie-inname. Toch krijg je door Capsimax een voldaan gevoel. 

L-Carnitine Fumaraat 

L-Carnitine Fumaraat is een aminozuur dat je lichaam ondersteunt om het overtollige vet om te zetten in energie. Je raakt hierdoor overtollig vet kwijt. L-Carnitine Fumaraat bestrijdt ook je vermoeidheid. 

Cafeïne 

Cafeïne verhoogt je reactietijd, verbetert je concentratie, vermindert je vermoeidheid en verhoogt je thermogenese. Ook zet cafeïne het overtollig vet in je lichaam om in energie. 

Iodine

Iodine is nodig in je lichaam voor het produceren van schildklierhormonen. Dit mineraal zorgt ook voor positieve stemmingen en een evenwichtige stofwisseling.

Innoslim

Innoslim is een gepatenteerde mengsel van astragalus en ginseng. Hiervan is bewezen dat het gewichtsverlies bevordert.

Dit doet Innoslim door het stimuleren van de afgifte van krachtige vetverbrandingshormonen.

Daarnaast vermindert het de opname van koolhydraten in je darmen, dus je krijgt minder calorieën binnen door Innoslim.

B-vitaminen

Daarnaast zitten er ook B-vitaminen in PhenQ. Je hebt deze stofjes nodig voor het aanmaken van energie.

Doordat veel mensen last hebben van een tekort aan B-vitaminen zit er B3, B6 en B12 in deze supplementen.

Dit ondersteunt je stofwisseling en vergroot je energieproductiecapaciteit. Zo zorgen de B-vitaminen ervoor dat je minder last hebt van vermoeid bij het afvalproces. 

Werkt PhenQ goed?

De ingrediënten van PhenQ zien er dus zeer goed uit, maar werken ze ook echt?

Nou, jazeker!

Het hangt uiteraard wel af van je lichaamsgewicht, dieet en beweging, maar over het algemeen zijn de reviews over PhenQ zeer positief.

Dit komt dus onder meer doordat deze pillen daadwerkelijk werken. Dat doen ze met behulp van de eerder genoemde krachtige actieve stoffen.

Al deze ingrediënten dragen bij aan het gewichtsverliesproces, wat ook blijkt uit wetenschappelijke onderzoeken.

Onderzoekers hebben dus daadwerkelijk bewezen dat PhenQ resulteert in gewichtsverlies. 

Dat PhenQ goed werkt, komt doordat de fabrikant eigenlijk meerdere soorten supplementen heeft gecombineerd.

Deze pillen zijn dan ook een mengsel van vetverbrandende ingrediënten, eetlustremmers en stemmingsversterkers.

Dit heeft ervoor gezorgd dat PhenQ een zeer sterk product is als je graag wat kilo’s kwijt wilt raken. Het is goed om te weten dat je niet verslaafd raakt aan deze pillen.

Het gebruik van PhenQ is dus veilig en zonder risico’s, vooral omdat je er gemakkelijk mee kunt stoppen.

Deze pillen werken overigens ook goed doordat ze 24/7 in je lichaam actief zijn, zelfs als je slaapt. 

Onze PhenQ ervaringen

De ingrediëntenlijst van een afvalsupplement mag er nog zo goed uitzien, het komt alsnog regelmatig voor dat de pillen dan niet goed werken.

Je doet er daarom goed aan om altijd de ervaringen van andere gebruikers door te nemen voordat je een bestelling plaatst. Doe dit dus ook als je zit na te denken over PhenQ.

Veel mensen hebben positieve ervaringen gemeld met PhenQ. Ze beweren dat het supplement hen heeft geholpen om hun eetlust te verminderen, waardoor ze minder calorieën innamen.

Bovendien beweren sommigen dat PhenQ hen meer energie heeft gegeven, wat hen heeft geholpen om actiever te worden en meer te bewegen. Dit kan bijdragen aan een effectiever gewichtsverliesproces. 

Ook onze eigen ervaringen met PhenQ waren zeer positief te noemen. Hoewel iedereen het gebruik anders ervaart en lang niet iedereen hetzelfde resultaat boekt, werkten de pillen bij ons vrij goed.

Dit komt ook doordat we tijdens de test op een koolhydraatarm dieet waren en regelmatig naar de sportschool gingen.

Al met al zijn we een paar kilo kwijtgeraakt tijdens de maand waarin we PhenQ gebruikten, wat natuurlijk een zeer goed resultaat is.

Onthoud alsnog dat onze ervaringen met dit supplement voor gewichtsverlies niet die van jou hoeven te zijn. Er zijn namelijk ook mensen die geen verschil ervaren, ieder lichaam reageert anders op PhenQ. 

PhenQ reviews

Onze ervaringen met PhenQ waren dus positief, maar helaas geldt dit niet voor iedereen.

Op Trustpilot zijn de meningen over dit supplement namelijk erg verdeeld. Ruim 40 procent van de beoordelaars gaven PhenQ de hoogste score, maar bijna evenveel mensen kozen in hun review over PhenQ juist voor maar één ster.

Hieronder noemen we een paar van de positieve en negatieve beoordelingen.

Positieve PhenQ reviews

Hieronder vind je een greep uit de reviews over PhenQ waarin het supplement beoordeeld is met een 5 op Trustpilot:

Kelly: “Ik ben begonnen met het gebruik van PhenQ sinds februari 2023. Het heeft mijn mentale verandering zeker geholpen door gezond te eten en te sporten. Mijn energie blijft gedurende de lange dagen. Ik ben tot nu toe 11 kilogram afgevallen binnen een paar maanden. Verbazingwekkend resultaat.”

Hayley: “Ik ben absoluut onder de indruk van hoe goed deze pillen voor mij hebben gewerkt. In slechts 20 dagen ben ik 5 kilo afgevallen en heb ik 5 kledingmaten verloren. Deze pillen verminderden mijn eetlust en hebben mijn verlangen naar snoep gestopt. Ik heb twee baby’s gehad, de oudste 7 jaar, en de jongste is pas 9 maanden en ik heb jarenlang moeite gehad met het verliezen van buikvet. Maar deze pillen waren geweldig. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld en zou deze pillen 100% aanbevelen aan iedereen die net als ik moeite heeft om af te vallen. Ik heb alles geprobeerd, van dieetveranderingen, lichaamsbeweging, dieetshakes, keto, lidmaatschap van een sportschool en zelfs intermitterend vasten… en niets werkte zo goed als PhenQ.”

Teresa: “Ik hou van PhenQ omdat ze professioneel zijn en als je vragen hebt, zullen ze je meteen helpen, via chat of telefoon. Het product is uitstekend. Ik ben 68 kilogram afgevallen en voorheen had ik een eetprobleem door naar de keukenkast te gaan en constant te eten. Met PhenQ heb ik geen honger en gaat het veel beter.”

Negatieve PhenQ reviews

Niet iedereen is op Trustpilot te spreken over PhenQ, zo blijkt uit de reviews. Hieronder vind je enkele beoordelingen van één ster:

Rachel: “Helaas gebruik ik PhenQ al een maand, heb ik mijn dieet volledig veranderd, heb ik alles bijgehouden wat ik heb gegeten, ben ik onder het aantal calorieën gebleven en ben ik meerdere keren per week blijven trainen. Tot mijn verbazing, na het lezen van goede recensies, ben ik daadwerkelijk aangekomen. Ik ben nu nog verder verwijderd van mijn doel. Bovendien ben ik extreem opgezwollen, alsof ik zoveel water vasthoud en ik heb minimaal tot nul zout/natrium gegeten. Teleurgesteld zeker.”

Johannes: “Ik gebruik de pillen sinds eind juni zoals voorgeschreven. Om te zeggen dat ik teleurgesteld ben in de effectiviteit is een understatement. Ik sport 6 dagen per week en eet ook verantwoord. Deze pillen doen niets waarvoor ze worden geadverteerd. Ik hoopte op zijn minst dat het eetlustremmende aspect waar was. Het remt de eetlust helemaal niet. Het vermindert de hunkering niet. En ook al train ik 6 dagen per week met krachttraining en cardio, ze helpen niet bij het afvallen (of verbranden vet zoals ze adverteren). De beweringen van het bedrijf zijn volkomen valse reclame. Ik heb om een ​​terugbetaling gevraagd en zij weigeren er een uit te geven. Vermijd ten koste van alles.”

Frieda: “Het beste advies: neem deze PhenQ-pillen niet. Ze zouden je laten afvallen zonder enige bijwerking. Nu, na ongeveer anderhalve maand, ervaar ik niets anders dan volledige constipatie en zeer pijnlijke darmen die slechts gedeeltelijk kunnen worden verlicht na het nemen van laxeermiddelen. Waarom sla je deze pillen en pijntjes niet over en neem je vanaf het begin laxeermiddelen?”

Is PhenQ gevaarlijk?

Niet alle reviews over PhenQ zijn dus positief. Sommige mensen krijgen bijvoorbeeld last van bijwerkingen of voor hen werkte het afvalsupplement gewoon niet goed genoeg.

Toch is het goed om te weten dat PhenQ helemaal niet gevaarlijk is, ook niet als de pillen niet het gewenste effect hebben.

De fabrikant raadt wel aan dat kinderen het supplement beter niet kunnen gebruiken, net als zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Gebruik je al medicatie? Het gebruik van PhenQ kan dan eventueel gevaarlijk voor je zijn, raadpleeg hierover je arts.

In andere gevallen kun je deze pillen gewoon slikken, ze hebben namelijk helemaal geen bijwerkingen.

PhenQ is dus op papier niet gevaarlijk, wat komt doordat deze afvalcapsules alleen maar natuurlijke ingrediënten bevatten. 

Waar kun je PhenQ kopen?

Hoewel het mogelijk is om PhenQ op meerdere manieren te kopen, raden we je aan om dit te doen op de webshop van de fabrikant.

Je weet dan zeker dat je de juiste afslankingspillen ontvangt en wordt dus zeker niet opgelicht. Er zijn bovendien niet veel andere aanbieders van dit product.

Je kunt bijvoorbeeld PhenQ niet bij de Kruidvat of een andere drogisterij kopen, wat bij sommige andere fatburners wel het geval is. Koop daarom deze supplementen gewoon online.

Je betaalt dan 70 euro per potje. Bespaar geld door meerdere potjes PhenQ in één keer te kopen.

Het is goed om te weten dat de producent je bestelling gratis verzendt, dus dat scheelt toch weer een paar euro.

Is PhenQ het kopen waard of niet?

Waarschijnlijk kun je het antwoord op deze vraag al raden nadat je dit artikel hebt gelezen. Het antwoord is dan ook kort maar krachtig: we vinden PhenQ absoluut het kopen waard.

Dat klinkt misschien raar, want deze afvalsupplementen zijn wel aan de dure kant. Toch werken ze bij de meeste mensen zeer goed.

Uit veel reviews over PhenQ blijkt dat ze daadwerkelijk bijdragen aan het afslankingsproces, terwijl deze supplementen ook nog eens niet gevaarlijk zijn. Ze hebben namelijk amper bijwerkingen. In tegenstelling tot bijvoorbeelde Iomax pillen, die je absoluut niet moet kopen.

Je valt dus zo op een goede en veilige manier af. Daarom raden we PhenQ absoluut aan als je een paar kilo’s kwijt wilt raken!

Uit de reviews over PhenQ van andere gebruikers blijkt dus wel dat niet iedereen evenveel succes heeft, houd hier rekening mee en verwacht niet te veel om eventuele teleurstellingen tegen te gaan.

Het hangt uiteraard altijd samen met je eigen inzet, levensstijlaanpassingen en voldoende beweging!


Meer reviews met elkaar vergelijken? Bekijk dan de onderstaande artikelen:


Categorieën: Reviews

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *